'Crisisberaad in Eindhoven: droomversterking komt definitief niet naar PSV'

'Crisisberaad in Eindhoven: droomversterking komt definitief niet naar PSV'

31-08-2017 07:32
43

PSV grijpt definitief naast droomversterking Douglas Santos. Zowel De Telegraaf als het Eindhovens Dagblad bericht dat de Braziliaanse linksback gewoon bij Hamburger SV blijft. Het zorgt voor paniek bij PSV, dat koste wat kost nog een nieuwe linksback aan de selectie wil toevoegen.

HSV wil Douglas Santos niet kwijt, omdat diens beoogde vervanger Jerome Roussillon definitief niet naar Hamburg komt. Dit heeft directeur Jens Todt woensdagavond bevestigd tegenover het Hamburger Abendblatt. Nu PSV een streep moet zetten door de langverwachte komst van Santos, is er crisisberaad gevoerd in Eindhoven. De club heeft nu twee opties links achterin: de pas twintigjarige Kenneth Paal en Joshua Brenet, die bovendien van nature een rechtsback is.

Mogelijk blijft Jordy de Wijs noodgedwongen binnenboord. PSV wil de 22-jarige verdediger eigenlijk verhuren, maar dat is alleen mogelijk wanneer men alsnog een nieuwe verdediger binnenhaalt. Marcel Ritzmaier zou ook als linksback kunnen fungeren, maar de Oostenrijker heeft weinig perspectief in Eindhoven en blijft bij Jong PSV. Luuk de Jong en Adam Maher kunnen nog vertrekken op de laatste dag van de transfermarkt, maar voor het tweetal is geen concrete interesse.