'Mahrez afgereisd naar Parijs om transfer af te ronden: vier clubs genoemd'

'Mahrez afgereisd naar Parijs om transfer af te ronden: vier clubs genoemd'

31-08-2017 08:00
6

Riyad Mahrez lijkt Leicester City donderdag nog de rug toe te gaan keren. De Algerijnse vleugelaanvaller was in zijn vaderland, waar hij zich voorbereidt op de dubbele ontmoeting met Zambia in het kader van de WK-kwalificatie. Inmiddels heeft Mahrez echter met permissie het trainingskamp verlaten om een transfer af te ronden.

Dit wordt gemeld door verschillende media, waaronder L'Equipe en de BBC. Mahrez zou inmiddels gearriveerd zijn in Parijs, van waaruit hij snel door kan reizen naar zijn nieuwe werkgever. Naar welke club de Algerijn gaat vertrekken, is vooralsnog niet duidelijk. Barcelona, Chelsea, Manchester United en Tottenham Hotspur worden genoemd als nieuwe werkgevers van Mahrez. Het Spaanse AS denkt dat Barcelona op pole position ligt.

De 26-jarige Algerijnse linkspoot is begonnen aan zijn vijfde seizoen in dienst van Leicester City. Met Mahrez in de gelederen promoveerden The Foxes in 2014 naar de Premier League, waarna ze twee jaar later op sensationele wijze landskampioen werden. Na afloop van het kampioensseizoen werd Mahrez verkozen tot PFA Player of the Year.