'PSV gaat voor transferstunt en hoopt op man van 29,5 miljoen euro'

'PSV gaat voor transferstunt en hoopt op man van 29,5 miljoen euro'

31-08-2017 08:22
43

PSV hoopt zich op de laatste dag van de transfermarkt te versterken met Gabriel 'Gabigol' Barbosa. De Braziliaanse aanvaller van Internazionale heeft echter meerdere ijzers in het vuur.

Volgens Sky Sport Italia concurreert PSV met Benfica en het Spaanse Las Palmas om de handtekening van Gabigol. De Braziliaan mag dit seizoen op huurbasis vertrekken uit Milaan. Hij werd door Inter voor een bedrag van rond de 29,5 miljoen euro overgenomen van Santos. Overtuigen kon hij echter niet, gezien het feit dat hij geen enkele keer in de basis begon bij Inter. Hij maakte slechts negen keer zijn opwachting en kwam tot 111 speelminuten.

Wedden

Meer odds

Volgens Sky Sport Italia hoopt ook PSV zich voor één seizoen te verzekeren van zijn diensten, maar het lijkt erop dat Benfica de beste papieren voor hem heeft. Een definitieve keuze heeft Gabigol echter nog niet gemaakt. De tijdelijke club van de Braziliaan krijgt niet de mogelijkheid om een optie tot koop in de huurovereenkomst op te nemen. Inter wil de aanvaller niet op permanente basis laten vertrekken.