'Draxler moet ruimte maken voor miljoenenaankopen en trekt naar Premier League'

'Draxler moet ruimte maken voor miljoenenaankopen en trekt naar Premier League'

31-08-2017 12:03
9

Julian Draxler vervolgt zijn carrière mogelijk bij Arsenal. The Guardian, The Telegraph en BILD berichten dat er gesprekken gaande zijn tussen The Gunners en Paris Saint-Germain, de huidige werkgever van Draxler.

Draxler kwam afgelopen winterstop over van VfL Wolfsburg voor een transfersom van veertig miljoen euro. Hoewel dit geen misselijk bedrag is, valt het in het niet bij de 222 miljoen die PSG voor Neymar heeft betaald en de 180 miljoen die de Franse grootmacht nog voor Kylian Mbappé wil uittrekken. Draxler vreest door toedoen van Neymar en Mbappé buiten de boot te vallen en staat open voor een transfer. Ook de Franse grootmacht staat niet onwelwillend tegen een vertrek van Draxler: PSG moet spelers verkopen om aan de regels voor Financial Fair Play te voldoen.

Met de mogelijke komst van Draxler speelt Arsenal in op een mogelijk vertrek van Alexis Sánchez. De Chileen wordt nadrukkelijk in verband gebracht met een transfer naar Manchester City. Ook Alex Oxlade-Chamberlain lijkt hard op weg het Emirates Stadium te verlaten. De Brit staat voor een transfer naar Liverpool.