Update: 'Arsenal gelooft er niet meer in: Sánchez blijft, bod op Lemar van tafel'

Update: 'Arsenal gelooft er niet meer in: Sánchez blijft, bod op Lemar van tafel'

31-08-2017 17:44
28

Arsenal lijkt zich op de valreep vól in het transfergeweld te werpen. Thomas Lemar, speler van AS Monaco, moet voor 100 miljoen euro naar Londen komen.

Dat meldt Sky Sports donderdag. De Engelse Telegraph meldt zelfs dat Arsenal en Monaco al een akkoord hebben bereikt over de astronomische transfersom voor Lemar, die zich op dit moment met Frankrijk voorbereidt op de belangrijke WK-kwalificatiewedstrijd tegen het Nederlands elftal.

Arsenal zou Lemar zien als de perfecte opvolger van Alexis Sánchez, die voor een slordige zeventig miljoen euro op weg is naar Manchester City. The Gunners hebben het laatste bod uit Manchester overigens nog niet geaccepteerd. Sánchez mag alleen vertrekken als Arsenal er op de slotdag in slaagt een vervanger te strikken.

Lemar leek enkele dagen geleden nog op weg naar Liverpool, maar The Reds hebben gekozen voor de goedkopere Alex Oxlade-Chamberlain (40 miljoen euro).

Update 17.44: The Guardian meldt inmiddels dat Arsenal géén werk gaat maken van de komst van Thomas Lemar. The Gunners denken dat er zo kort voor het verstrijken van de transferdeadline geen tijd meer is om Sánchez te verkopen aan Manchester City en Lemar in te lijven. Beide deals zijn daarom van de baan.