Keizer: 'Hopelijk vinden ze het geen probleem als ik er niet naar luister'

Keizer: 'Hopelijk vinden ze het geen probleem als ik er niet naar luister'

Gepubliceerd: donderdag 31 augustus 2017 om 18:04do 31-08-2017 om 18:04

De eerste maanden als trainer van Ajax zijn Marcel Keizer qua resultaat niet meegevallen. De kritiek van de buitenwacht deert hem naar eigen zeggen niet.

Keizer beleeft een roerige start, met de gebeurtenissen rond Abdelhak Nouri als dieptepunt. Daarnaast werd Ajax uitgeschakeld in Europa. "Roerig is nog zwak uitgedrukt", aldus Keizer tegen Ajax TV. "Ik moet wel zeggen dat ik goed word gesteund door de mensen in de eigen staf, dus dat is allemaal geen enkel probleem."

"Het allerbelangrijkste tot nu toe is Appie. Dat blijft gewoon heel erg moeilijk. Daarna is het supersnel gegaan met de Champions League-voorronde, Europa League-voorronde en de competitie, met een hoop teleurstellingen. Nu is het wel even lekker om die break te hebben en daarna vol door te gaan."

Keizer laat de kritiek op zijn functioneren naar eigen zeggen van zich afglijden. "Natuurlijk heb ik liever dat iedereen positief is, maar als trainer van Ajax is het tegenwoordig logisch dat iedereen daar een mening over heeft. Dat mag ook, dat is geen probleem. Maar ik hoop dat mensen het ook geen probleem vinden als ik er niet naar luister en kijk."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Lees meer over: Eredivisie Ajax

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws