Update: De Boer en Koeman doen toch geen zaken: 'transfer in het water gevallen'

Update: De Boer en Koeman doen toch geen zaken: 'transfer in het water gevallen'

01-09-2017 08:52
9

Crystal Palace gaat zich voor het einde van de transferdeadline naar alle waarschijnlijkheid versterken met Oumar Niasse. De spits van Everton moet ongeveer elf miljoen euro kosten.

Dat melden diverse Engelse media, waaronder de BBC en Sky Sports. Niasse werd door Everton voor een bedrag van vijftien miljoen euro overgenomen van Lokomotiv Koskou, maar bij The Toffees kwam hij amper aan de bak. In totaal speelde hij slechts vijf wedstrijden voor Ronald Koeman en co.. De spits uit Senegal werd vorig seizoen verhuurd aan Hull City.

Nu gaat Frank de Boer met hem aan de haal. Palace wint de concurrentiestrijd van onder andere promovendus Brighton & Hove Albion, dat Niasse eveneens wilde hebben. Ook Fenerbahçe hengelde naar zijn diensten. De club van De Boer hoopt zich voor het einde van de transferdeadline te versterken met Mamadou Sakho (Liverpool) en Eliaquim Mangala (Manchester City).

Update 1/9 8.52: Frank de Boer en Ronald Koeman hebben toch geen zaken gedaan op de slotdag van de transfermarkt. De overgang van Oumar Niasse is op het laatste moment in het water gevallen, meldt Sky Sports. Waarom de transfer niet doorgaat, is niet duidelijk. De Senegalees leek voorbestemd om de nieuwe spits van Crystal Palace te worden. De Boer haalde donderdag nog wel twee nieuwe verdedigers met Mamadou Sakho .

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s