'City woest op Arsenal na afketsen megatransfer op allerlaatste moment'

'City woest op Arsenal na afketsen megatransfer op allerlaatste moment'

01-09-2017 09:55
88

Alexis Sánchez zat donderdagavond helemaal klaar om een contract bij Manchester City te tekenen, maar Arsenal stak op het allerlaatste moment een stokje voor de transfer. Dat heeft kwaad bloed gezet bij The Citizens, melden Engelse media.

De clubs hadden een akkoord over een transfersom van bijna zeventig miljoen euro, een flink bedrag voor een speler wiens contract volgend jaar afloopt. Sánchez zat klaar om na het WK-kwalificatieduel van Chili met Paraguay in het Estadio Monumental een contract te tekenen. Arsenal gaf echter toch geen toestemming voor de deal, omdat er geen vervanger voorhanden was.

Wedden

Meer odds

The Gunners hadden naar verluidt hun zinnen gezet op Thomas Lemar, maar een bod van bijna honderd miljoen euro was niet genoeg om hem te overtuigen. De Franse international van AS Monaco wil komend seizoen in de Champions League spelen. Dat kan niet bij de ploeg van manager Arsène Wenger.

City is ondertussen woedend over het afketsen van de transfer, schrijft onder meer The Telegraph. De club zou vinden dat Arsenal zijn zaakjes niet goed op orde had.