PSV en Feyenoord knapten af op vraagprijs van 4 miljoen: Dat is hun keuze

PSV en Feyenoord knapten af op vraagprijs van 4 miljoen: "Dat is hun keuze"

01-09-2017 12:26
75

Rick van Drongelen wilde deze zomer best de overstap maken naar een Nederlandse (sub)topper, maar een aanbieding uit die contreien bleef uit. Nu speelt hij de sterren van de hemel bij Hamburger SV.

Het gaat snel met de achttienjarige verdediger, die deze zomer Sparta verruilde voor HSV. Hij werd ook gelinkt aan onder meer Feyenoord en PSV, maar concreet werden die clubs nooit. "Als die kans er was, had ik misschien ook wel graag die stap gemaakt", vertelt Van Drongelen aan de NOS.

Wedden

Meer odds

Van Drongelen weet dat Sparta een relatief hoge transfersom vroeg (vier miljoen euro), waardoor Nederlandse clubs afhaakten. "Dat is hun keuze. Als PSV door had willen pakken, zou ik daar ook over nagedacht hebben. Achteraf ben ik blij met HSV. Ik zit daar op mijn plek."

Ook in het Algemeen Dagblad wordt Van Drongelen gevraagd naar het uitblijven van een binnenlandse transfer. "Als ze echt concreet waren geworden, had ik over de vraag na kunnen denken. Maar dat was niet het geval. Bovendien: Ik speel nu bij HSV. Ook niet verkeerd."