'Van Dijk krijgt vrij van Southampton; Liverpool plant nieuwe poging voor stopper'

'Van Dijk krijgt vrij van Southampton; Liverpool plant nieuwe poging voor stopper'

01-09-2017 18:27
28

Virgil van Dijk heeft van Southampton enkele dagen vrij gekregen om de rumoerige transferperiode achter zich te laten. De verdediger hoopte op een transfer, maar die kwam er niet.

Maandag verwacht Southampton hem weer bij het eerste elftal, meldt fansite The Ugly Inside, dat zich baseert op bronnen rond de Premier League-club. De fansite vraagt zich af of Van Dijk daadwerkelijk weer speelminuten gaat maken voor The Saints. De verdediger sprak met Liverpool zonder dat Southampton dat wist, vertelde zijn club dat hij wilde vertrekken èn diende een transferverzoek in. Daarnaast deelde hij mee dat hij onvoldoende gemotiveerd was om nog voor The Saints uit te komen.

Liverpool hoopte Van Dijk na zijn transferverzoek binnen te halen, maar de Nederlander is nog steeds speler van Southampton. Volgens The Ugly Inside is de ploeg van Jürgen Klopp nog steeds zeer geïnteresseerd in Van Dijk. De bedoeling is dat er in de toekomst opnieuw een poging gedaan gaat worden om hem weg te halen bij Southampton.