Update: 'Barça juicht te vroeg: onderhandelingen gestaakt door hoge vraagprijs'

Update: 'Barça juicht te vroeg: onderhandelingen gestaakt door hoge vraagprijs'

01-09-2017 22:58
31

Angel Di Maria is hard op weg naar FC Barcelona. De Catalanen zijn enkele uren voor de transferdeadline volop in onderhandeling met Paris Saint-Germain, melden bronnen binnen de club aan Diario Sport.

Barça heeft zijn pijlen volledig op Di Maria gericht, nadat de komst van Philippe Coutinho definitief van tafel moest worden geveegd. De Argentijnse aanvaller moet samen met Ousmane Dembélé het verlies van Neymar gaan opvangen in Camp Nou. De gesprekken met PSG vorderen gestaag, al is er nog wel een flink verschil tussen vraag en aanbod.

Barcelona zag een bod van 25 miljoen euro worden afgewezen, waarna een bod van 35 miljoen euro volgde. Ook dat lijkt nog niet in de buurt te liggen van het bedrag dat PSG verlangt. Desondanks zijn alle partijen hoopvol over een akkoord. Di Maria dreigt in Parijs op het tweede plan te geraken door de komst van Neymar en Kylian Mbappé.

Update 22.58 uur: Barcelona ziet volgens Sky Sports toch af van het aantrekken van Angel Di Maria. De Catalanen vinden de vraagprijs van Paris Saint-Germain buitenproportioneel. Ze weigeren een bedrag van naar verluidt zestig miljoen euro op tafel te leggen. Dat zou betekenen dat er geen spelers meer bij komen bij Barcelona.