Oud-Ajacied blij met Watford-transfer: 'Dat vindt min of meer iedere speler'

Oud-Ajacied blij met Watford-transfer: 'Dat vindt min of meer iedere speler'

02-09-2017 21:22
10

Marvin Zeegelaar is erg blij met zijn overstap naar Watford. De 27-jarige Amsterdammer ruilde afgelopen donderdag Sporting Portugal in voor de Premier League-club.

"Iedereen wil in de Premier League voetballen", zegt Zeegelaar op de website van Watford. "Ik vind het de beste competitie in de wereld. Het voetbal is goed, de fans zijn geweldig en er hangt altijd een goede sfeer. Dat vindt iedere speler."

Aan ambities geen gebrek bij Zeegelaar, die zijn carrière bij Ajax begon. "Watford is een club die wil groeien en ik wil ook groeien", aldus Zeegelaar, die 'goede dingen' heeft gehoord over zijn coach Marco Silva. "Ik heb nooit onder hem gespeeld, maar iedereen zegt goede dingen over hem. Ik heb heel veel zin om aan te sluiten bij de groep."

Na twee niet zo succesvolle seizoenen bij Ajax vertrok Zeegelaar in 2011 naar Espanyol, waar hij alleen voor het B-elftal uitkwam. Vervolgens kwam de back uit voor het Turkse Elazığspor, Blackpool FC (huur) en Rio Ave FC, waarna hij afgelopen seizoen bij Sporting terecht kwam. Zeegelaar speelde 31 wedstrijden voor de Portugese grootmacht, die vorig seizoen als derde eindigde. Watford nam de vleugelverdediger deze week voor drie miljoen euro over.