'Contractverlenging De Vrij laat op zich wachten: verschil van 5 miljoen'

'Contractverlenging De Vrij laat op zich wachten: verschil van 5 miljoen'

03-09-2017 10:54
5

SS Lazio-verdediger Stefan de Vrij lijkt dichtbij contractverlenging te zijn met de Romeinen. Corriere dello Sport meldt echter dat de 25-jarige Oranje-international en zijn club het vooralsnog niet eens kunnen worden over de hoogte van de afkoopsom.

Beide partijen zijn het naar verluidt eens over een contractverlenging van één jaar, die De Vrij tot medio 2019 in de Italiaanse hoofdstad houdt. De centrale verdediger kan bij Lazio twee miljoen per jaar verdienen. De afkoopsom die in het contract van De Vrij moet worden opgenomen, lijkt vooralsnog het grootste struikelblok te zijn. Lazio wil een clausule ter hoogte van dertig miljoen euro, terwijl het kamp-De Vrij vasthoudt aan 25 miljoen euro.

De Vrij dwong na het WK van 2014 een transfer van Feyenoord naar Lazio af. In de drie seizoenen die hij in Rome doorbracht, heeft hij zich in de kijker gespeeld van vele Europese topclubs. Met name Juventus zou concreet zijn voor de 32-voudig international, die zijn lot echter lijkt te verbinden aan Lazio.