Dreun voor Janssen: Tottenham schrijft derde keus niet in voor Champions League

Dreun voor Janssen: Tottenham schrijft derde keus niet in voor Champions League

04-09-2017 15:48
87

Een gevoelige tik voor Vincent Janssen. Tottenham Hotspur heeft de spits van het Nederlands elftal niet ingeschreven voor de Champions League.

Dat blijkt uit de gepubliceerde Tottenham-selectie op de website van de UEFA. De 22-jarige spits ontbreekt op de lijst van de Engelse vice-kampioen, net als Erik Lamela. Janssen is door de komst van Fernando Llorente op deadlineday gedegradeerd tot de derde keus van manager Mauricio Pochettino.

Janssen lijkt met zijn non-selectie indirect gestraft te worden voor het feit dat hij op de slotdag van de zomerse transferperiode Brighton & Hove Albion afwimpelde. Na het gewonnen WK-kwalificatieduel met Bulgarije liet de spits weten dat hij niet verhuurd, maar verkocht kon worden.

Ibrahimovic en Costa
Ook bij Chelsea ontbreekt een spits op de Champions League-lijst. Diego Costa is niet ingeschreven door de kampioen van Engeland. Het is opnieuw een teken dat de Spanjaard geen toekomst heeft op Stamford Bridge. Zlatan Ibrahimovic is wél geselecteerd voor de Champions League, hoewel hij waarschijnlijk pas in de tweede seizoenshelft in actie kan komen voor Manchester United.