Raiola: 'We zijn geen vijanden, maar op een dag maak ik een cartoon over hem'

Raiola: 'We zijn geen vijanden, maar op een dag maak ik een cartoon over hem'

04-09-2017 18:03
7

Mino Raiola lijkt weer eens in een verbale strijd te zijn verwikkeld. De beroemde zaakwaarnemer is niet onder de indruk van kritiek van Napoli-voorzitter Aurelio De Laurentiis aan zijn adres.

Raiola is druk doende om Lorenzo Insigne aan zijn stal toe te voegen. Hij suggereerde onlangs dat de aanvaller beter naar FC Barcelona kan vertrekken. Dat is tegen het zere been van De Laurentiis. "Als hij van plan is om Insigne naar Barcelona te brengen... Over mijn lijk. Raiola is als een amusant stripfiguur. Hij is erg overtuigend en we kunnen goed met elkaar opschieten."

Volgens De Laurentiis probeerde Raiola in het verleden al eens tevergeefs Marek Hamsik weg te plukken bij Napoli. De Nederlander weerlegt dat. "Zoals gebruikelijk haalt voorzitter De Laurentiis de dingen door elkaar. Op een dag zal ik een cartoon over hem maken om hem duidelijk te maken hoe het echt zit. Ik wilde Hamsik juist een nieuw contract laten tekenen bij Napoli."

"We zien de zaken anders en soms drukt hij zich vreemd uit, dat weet zelfs het team. Maar we zijn geen vijanden", aldus Raiola. "Hij roept 'over mijn lijk' over een vertrek van Insigne, maar misschien vergeet hij dat het contract van Insigne over vier jaar afloopt. Hamsik wil zijn hele leven bij Napoli blijven, maar anderen hebben die wens misschien niet."