Opvallende onthulling Locadia: niet op weg naar Wolves maar naar Premier League

Opvallende onthulling Locadia: niet op weg naar Wolves maar naar Premier League

05-09-2017 13:09
31

Jürgen Locadia was op de laatste dag van de transfermarkt niet op weg naar Wolverhampton Wanderers, maar naar een club in de Premier League. Dat laat de spits dinsdag weten aan het Eindhovens Dagblad.

Welke club wil Locadia niet zeggen. Wel is bekend dat Brighton & Hove Albion nog een poging voor de PSV'er deed. "Ik heb afgesproken met mijn zaakwaarnemer om daar niks over te zeggen en daar houd ik me aan", zegt Locadia. "Hij weet wat goed voor me is. PSV en mijn zaakwaarnemer hebben het zakelijke stuk gedaan en daar bemoei ik me niet al te veel mee. Thuis heb ik het met mijn gezin overlegd en zagen we de stap naar Engeland ook zitten, maar ik ben nog altijd gelukkig bij PSV. Ik speel hier al jarenlang en weet wat ik heb. En dat is goed."

Locadia werd gekeurd in een ziekenhuis in Geldrop toen bekend werd dat PSV hem niet wilde laten gaan. "Natuurlijk is dat dan even een lichte teleurstelling, maar kom op. Ik heb niks te klagen en speel al jaren voor een hele mooie club. Als zich na zo'n seizoen als het vorige al meerdere clubs voor me melden, zal dat in de toekomst wel weer een keer gebeuren. Nu wilden ze me uiteindelijk niet laten gaan."