Fraaie afscheidsrede van Serie A-spits Armenteros: Een zwart-wit hart

Fraaie afscheidsrede van Serie A-spits Armenteros: "Een zwart-wit hart"

05-09-2017 17:47
15

Samuel Armenteros heeft dinsdagmiddag afscheid genomen bij Heracles Almelo. De aan Benevento verkochte spits kwam zijn spullen halen en pakt later op de dag het vliegtuig naar Italië. "Ik heb een mooie tijd hier gehad, mijn hart is zwart-wit", laat Armenteros op de Heracles-website weten in een boodschap aan de fans. 

"In de laatste week van de transferwindow raakten we met Benevento in gesprek. Op zaterdag 26 augustus, op de dag dat we thuis speelden tegen Excelsior, werd de interesse van Benevento concreet en kwamen we tot een akkoord", blikt de international van Zweden terug.

Wedden

Meer odds

"Direct erna vloog ik naar Rome voor de medische keuring en heb ik gesproken met mensen van de club en telefonisch met hun president. Hij gaf aan dat hij blij was met mijn komst. Van Rome vloog ik naar Bulgarije, voor de interland met Zweden. Ik ben dus nog niet bij Benevento geweest. Vannacht vlieg ik, morgenvroeg om half acht ben ik dan in Italië."

Armenteros heeft zin in zijn Serie A-avontuur. "Ik verwacht bij Benevento een mooie toekomst tegemoet te gaan. Er zijn vijftien nieuwe spelers aangetrokken. Ze zetten vol in op lijfsbehoud in de Serie A. Het zal wennen zijn, een andere taal en een nieuwe cultuur. Na mijn avonturen bij Anderlecht, Feyenoord, Willem II en Qarabağ weet ik dat ik me relatief snel aanpas bij een nieuwe club."