Ajax is teleurgesteld: 'De club is bij geen enkel vooroverleg betrokken geweest'

Ajax is teleurgesteld: 'De club is bij geen enkel vooroverleg betrokken geweest'

Gepubliceerd: vrijdag 8 september 2017 om 14:29vr 08-09-2017 om 14:29

Ajax betreurt de beslissing van de gemeente Den Haag om het bekerduel met Scheveningen niet toegankelijk te maken voor Ajax-fans. De Amsterdamse club meldt niet gekend te zijn in de beslissing om het duel in het ADO-stadion te laten spelen.

'De club is bij geen enkel vooroverleg betrokken geweest en kon daardoor niet meedenken aan een oplossing waarbij de Amsterdamse aanhang dit duel wel gewoon kan bijwonen', meldt Ajax via de clubsite. 'Ajax is van mening dat supporters van beide clubs bij een wedstrijd aanwezig moeten zijn en vindt dat er alles aan gedaan moet worden om dit te kunnen realiseren.'

Vrijdag werd bekend dat het duel om de KNVB Beker op 20 september in het stadion van ADO wordt gespeeld, omdat de faciliteiten van Scheveningen als onvoldoende zijn beoordeeld. Doordat ADO de fans van Ajax al een tijdje weert, moeten de Amsterdammers het ook tegen Scheveningen zonder de eigen supporters doen. Drie dagen eerder speelt Ajax in het ADO-stadion in de competitie tegen de Hagenaars.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Is de teleurstelling van Ajax terecht?

(1484 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws