Nederlandse lessen beginnen vruchten af te werpen: Ik probeer to praat beter

Nederlandse lessen beginnen vruchten af te werpen: "Ik probeer to praat beter"

08-09-2017 16:45
14

Door het vertrek van Hector Moreno heeft Nicolas Isimat-Mirin zichzelf opgewerkt tot basisspeler. De Franse centrale verdediger van PSV is blij met de wijze waarop hij aan het seizoen is begonnen. 

"Wat mezelf betreft gaat het goed, ik ben blij met het vertrouwen van de trainer. Dat vertrouwen probeer ik terug te betalen. Dat gaat steeds beter. We krijgen wel meer doelpunten tegen dan vorig seizoen, dus we moeten scherp zijn. Maar de laatste wedstrijd (PSV - Roda JC, 2-0, red.) ging al beter. Dat voelt goed", zegt Isimat-Mirin tegen PSV TV

"Iedereen laat zien dat de concurrentiestrijd vol aan de gang is. Iedereen wil spelen en we maken het elkaar zo lastig mogelijk, dat is goed", vindt de Fransman, die zijn Nederlands aan het verbeteren is. "Ik probeer to praat beter", doet Isimat-Mirin zijn best. "Dat helpt me in mijn ontwikkeling."

Zondag gaat PSV op bezoek bij sc Heerenveen, waar Stijn Schaars tegenwoordig speelt. "Oh ja, Stijn. Hij is een goede speler. Ik ben blij voor hem dat hij daar een basisplaats heeft. Maar we moeten niet alleen scherp zijn op hem, maar op elke linie", besluit Isimat-Mirin.