Tweetal Ajacieden haakt op het allerlaatste moment af: Konden beter niet spelen

Tweetal Ajacieden haakt op het allerlaatste moment af: "Konden beter niet spelen"

11-09-2017 20:00
39

Daley Sinkgraven zal zijn Ajax-rentree nog even moeten uitstellen. De linksbenige middenvelder, die ook regelmatig als back wordt gebruikt, is op het laatste moment afgehaakt voor de wedstrijd tussen Jong Ajax en RKC Waalwijk.

"Daley was niet fit genoeg", licht trainer Michael Reiziger toe in gesprek met FOX Sports."Het was zodanig dat hij deze wedstrijd beter niet kon spelen." Ook Max Wöber zou eigenlijk van de partij zijn op Sportpark De Toekomst, maar de Oostenrijkse nieuweling was ziek. "Of die twee in de basis zouden staan? Dat zou kunnen. Dat was een mogelijkheid, ja", lacht de oud-international.

Door het wegvallen van Sinkgraven en Wöber heeft Jong Ajax maandagavond slechts zes spelers op de bank zitten. De Amsterdamse beloften hebben echter voldoende versterking gekregen vanuit de A-selectie. Kostas Lamprou, Luis Orejuela en Mateo Cassierra staan alle drie aan de aftrap.

Jong Ajax begint als nummer drie aan de wedstrijd tegen hekkensluiter RKC. Bij een overwinning of een doelpuntrijk gelijkspel kan het FC Oss onttronen als koploper in de Jupiler League.