'Het stelt allemaal niets voor bij wat Feyenoord nu gaat meemaken'

'Het stelt allemaal niets voor bij wat Feyenoord nu gaat meemaken'

12-09-2017 08:44
23

Steven Berghuis en Jean-Paul Boëtius verheugen zich enorm op het Champions League-avontuur met Feyenoord. Woensdagavond maakt de kampioen van Nederland zijn rentree in het miljoenenbal. Het grote Manchester City komt op bezoek in De Kuip. Berghuis hoopt op een magische avond. 

"Die Champions League, echt mooi", aldus de vleugelaanvaller. "Wat er precies zo mooi aan is? Die tegenstanders, echt schitterend. Ja, ik wilde het liefst tegen Paris Saint-Germain spelen omdat ik een fan ben van Neymar. Maar Manchester City, Napoli en Shakhtar Donetsk, het zijn schitterende affiches."

Ook Boëtius kan niet wachten op de clash met City. "Natuurlijk zit dit al tijden in ons hoofd. Ik heb met Feyenoord in de voorronde van de Champions League gespeeld toen Besiktas ons uitschakelde. Ik heb ook met FC Basel in de voorronde gespeeld, toen Maccabi Tel Aviv te sterk was. En ik heb met Racing Genk vorig seizoen in de Europa League in de kwartfinale gespeeld tegen Celta de Vigo. Maar het stelt allemaal niets voor bij wat we nu gaan meemaken."