Transfergeruchten rond Blind: 'Heb nog een contract tot het einde van het seizoen'

Transfergeruchten rond Blind: 'Heb nog een contract tot het einde van het seizoen'

13-09-2017 12:08
32

Daley Blind wordt sinds de entree van manager José Mourinho bijna iedere transferperiode in verband gebracht met een vertrek bij Manchester United. De Nederlander beseft dat hij moet vechten voor speelminuten.

"Ik vecht elk jaar weer, wil ervoor zorgen dat ik zoveel mogelijk speel. Ik knok gewoon voor mijn plek, zoals elke andere speler. Gelukkig heb ik tot nu toe veel minuten gemaakt", zegt Blind, die dinsdag indruk maakte met een schitterende assist op Romelu Lukaku, tegen het Algemeen Dagblad. De geruchten over een mogelijk vertrek lacht hij weg. "Bij mij is dat niet bekend."

"Ik focus me op de club, heb nog een contract tot het einde van het seizoen", vervolgt de oud-Ajacied. "Ik ben ook geen persoon die problemen gaat maken. Dat wil ik ook niet. Ik zit bij een van de grootste clubs ter wereld. Ik ben blij, zit op de goede weg. Ik moet kijken van wedstrijd naar wedstrijd. Gewoon heel hard blijven vechten. We zien wel wat het wordt."

Blind, gehaald door Louis van Gaal, zakte in de hiërarchie na de komst van Mourinho. Na een lastig begin lijkt hij de Portugees voorlopig echter overtuigd te hebben.