Verrast door 'vroege' ADO-rentree: 'Gedacht dat dit rond mijn dertigste zou zijn'

Verrast door 'vroege' ADO-rentree: 'Gedacht dat dit rond mijn dertigste zou zijn'

13-09-2017 14:08
12

Ricardo Kishna had niet verwacht dat hij deze zomer al terug zou keren bij ADO Den Haag. De linksbuiten, die in de jeugd speelde van de club uit de Hofstad, vindt desondanks niet dat hij te vroeg naar het buitenland is vertrokken.

"Ik heb altijd tegen mijn ouders gezegd dat ik later nog een keer voor ADO wilde voetballen. Die club betekent veel voor ons, zeker voor mijn vader die een echte ADO-supporter is. Maar ik had gedacht dat dit rond mijn dertigste zou gebeuren", vertelt Kishna aan Rijswijkse Krant. Dat hij volgens criticasters is mislukt in het buitenland, doet hem weinig.

"Dat in al die tv-programma's mensen dergelijke meningen verkondigen, ze doen maar", stelt Kishna. "Daar houd ik me niet mee bezig. Ik ben hier ook niet met wraakgevoelens, voor mij is dit veel meer een nieuw begin." Dat nieuwe begin moet zondag vorm krijgen tegen zijn oude club Ajax, waar hij botste met toenmalig trainer Frank de Boer.

Toch zint Kishna niet op revanche. "Helemaal niet, maar het is wel een mooie wedstrijd. Natuurlijk wil ik iets laten zien. Voor supporters is het de belangrijkste wedstrijd van het jaar, dus voor ons als spelers ook. Bovendien is het mijn eerste thuiswedstrijd, dat is ook wel speciaal."