De Vrij onder de indruk: Het was echt reclame voor het Nederlandse voetbal

De Vrij onder de indruk: "Het was echt reclame voor het Nederlandse voetbal"

14-09-2017 23:22
26

Stefan de Vrij is onder de indruk van het spel dat Vitesse liet zien tegen zijn ploeg SS Lazio. Maar om nu te zeggen dat de Italianen goed weg zijn gekomen tegen de Arnhemmers, gaat de Oranje-international iets te ver. In Arnhem werd het 2-3.

"Of we hier goed weg zijn komen? Dat niet. Ik vind dat Vitesse het heel goed heeft gedaan", zegt De Vrij na afloop in gesprek met RTL. "Ze hebben het ons lastig gemaakt. Het was echt reclame voor het Nederlandse voetbal. Complimenten voor hun, maar dat we goed zijn weggekomen is overdreven. Wij waren iets gelukkiger dan zij."

Wedden

Meer odds

De Vrij stond in de basis, daar waar verwacht werd dat hij vanwege het drukke programma van Lazio op de bank zou beginnen. "We hebben een druk programma. Of het mijn eigen keuze was om te spelen? Nee, we hebben het er wel over gehad. Ik wil zoveel mogelijk wedstrijden spelen, maar je moet er goed bij nadenken wat verstandig is. Ik ben een beetje grieperig, verkouden, een beetje zwakjes. Maar heb de hele wedstrijd uit kunnen spelen."