Vertrokken Feyenoorder bloeit op: Ik voelde me daar soms ongelukkig

Vertrokken Feyenoorder bloeit op: "Ik voelde me daar soms ongelukkig"

15-09-2017 07:18
24

Marko Vejinovic is na een teleurstellend seizoen bij Feyenoord opgebloeid bij AZ. De 27-jarige middenvelder is blij dat hij is teruggekeerd in Alkmaar, waar hij de jeugdopleiding genoot.

"Ik ben weer gelukkig", zegt Vejinovic tegen de NOS. Voor Feyenoord speelde hij slechts twee competitieduels in het kampioensjaar. "Ik voelde me daar soms ongelukkig. Als voetballer wil je gewoon heel graag spelen." Toch genoot hij van het succes. "Als je uiteindelijk een heel jaar bezig bent met die jongens die wat meer hebben gespeeld, voelt het wel als mijn kampioenschap."

Dat hij nu weer iedere week speelt, doet Vejinovic evenwel goed. In vier wedstrijden gaf hij al drie assists. John van den Brom is in zijn nopjes. "Hij heeft vertrouwen, speelt goed en geeft assists. Hij moet nu nog gaan scoren, maar dat gaat met zijn traptechniek ook ongetwijfeld gebeuren. We hebben al veel plezier van hem, maar we gaan nog veel meer van hem genieten."

"Marko voelt zich vanaf dag één thuis, je ziet dat hij heel gretig is. Hij wil laten zien dat hij het kan", besluit Van den Brom, die vrijdagavond met AZ op bezoek gaat bij Sparta.