Crisissfeer bij Go Ahead: boze fans komen verhaal halen na nieuwe nederlaag

Crisissfeer bij Go Ahead: boze fans komen verhaal halen na nieuwe nederlaag

16-09-2017 15:39
20

Het is onrustig bij Go Ahead Eagles. Na de degradatie uit de Eredivisie won de club niet één van de eerste vijf duels (twee remises, drie nederlagen) in de Jupiler League. Een groep boze fans kwam vrijdagavond verhaal halen. Go Ahead ging in eigen huis met 1-3 onderuit tegen SC Cambuur. 

Technisch manager Dennis Bekking (foto) stond de woedende supporters te woord. "Er zijn mensen uiteraard teleurgesteld dat we nog niet het aantal punten hebben waar iedereen op gehoopt had. Dat geldt ook voor ons. Ik vind dat mensen het recht hebben om dat te uiten. Dat ging ook prima, helemaal geen rare dingen gebeurd", vertelt hij aan RTV Oost. 

Wedden

Meer odds

"Ik hoor eerst eens aan wat de frustratie van de supporters is. Ik kan daar wel van alles gaan roepen, maar dat is niet het doel van het gesprek. Mensen willen graag aan mij kwijt waar hun frustratie zit. Dan moet je ook gewoon luisteren."

"Dan kan ik daar wel gaan vertellen hoe het allemaal anders moet en hoe het had moeten of kunnen zijn, maar dan moet je ook gewoon af en toe luisteren en proberen dat gevoel enigszins weg te nemen."

Verdediger Xandro Schenk weigert ondertussen te spreken van een crisis. "Crisis is wel een heel groot woord, maar het mag wel duidelijk zijn dat je als Go Ahead zijnde vijf wedstrijden niet wint, dat dat gewoon niet goed is."