Molenaar lijkt zelf niet eens te geloven in kansloos Roda: Of het er wel in zit?

Molenaar lijkt zelf niet eens te geloven in kansloos Roda: "Of het er wel in zit?"

16-09-2017 23:11
29

Vijf duels, vijf nederlagen en daardoor een laatste plaats. De Eredivisie-start van Roda JC is dramatisch te noemen. Robert Molenaar, sinds deze zomer trainer in Kerkrade, vroeg zich na de verliespartij tegen Willem II (1-3) van zaterdagavond af of zijn ploeg überhaupt wel voldoende kwaliteit heeft. 

"We brachten te weinig kwaliteit. Zowel bij het verdedigen als in balbezit. Als we de bal afpakten, hadden we steeds net even te weinig kwaliteit om een behoorlijke aanval op te zetten", zei hij na de rampavond in het Parkstad Limburg Stadion tegen ANP. 

Molenaar beseft maar al te goed dat het een loodzwaar seizoen wordt met Roda. "Dat we meer kwaliteiten moeten leveren, staat als een paal boven water. Of het er wel in zit? Dat moeten we gaan bekijken. We verlangen meer van iedereen."

Op spits Sanharib Malki rekent hij voorlopig niet. De transfervrije spits traint sinds deze week mee bij Roda. "Hij staat aan het begin van zes weken voorbereiding, we mogen nog helemaal niets van hem verwachten."

Lees ook: Catastrofale start nekt Roda: onthutsende thuisnederlaag tegen Willem II