Groenendijk komt met Kishna-update: We hadden grote plannen met hem

Groenendijk komt met Kishna-update: "We hadden grote plannen met hem"

17-09-2017 17:21
14

Het ziet er niet goed uit voor Ricardo Kishna, zo laat zijn trainer Fons Groenendijk weten. De aanvaller van ADO Den Haag raakte tegen Ajax vrij snel na zijn invalbeurt geblesseerd aan zijn knie. Groenendijk vreest een lange absentie.

"Laten we hopen dat het meevalt met Ricardo", laat Groenendijk weten op de persconferentie na afloop van het 1-1 gelijkspel met Ajax. "Hij is vanaf dag een een meerwaarde voor ons, zowel binnen als buiten het veld. We hadden grote plannen met hem. Laten we hopen dat het meevalt. Het ziet er op het eerste gezicht niet goed uit. We moeten het afwachten."

In de tweede helft viel Kishna in bij ADO. Twintig minuten later moest hij noodgedwongen gewisseld worden vanwege een knieblessure. De huurling van SS Lazio zat snikkend langs de zijlijn. Kishna werd vervangen door Melvyn Lorenzen. In de 71e minuut kwam ADO via Bjorn Johnsen op gelijke hoogte.