'Ze zijn bij PSV heel blij dat ze hem nog een jaar hebben kunnen houden'

'Ze zijn bij PSV heel blij dat ze hem nog een jaar hebben kunnen houden'

18-09-2017 07:13
36

Jeroen Zoet was de grote uitblinker van het afgelopen Eredivisie-weekend. Dat oordeelt oud-international Marcel Peeper, die ziet dat de PSV-doelman zich over de teleurstelling van een misgelopen transfer heeft heengezet.

Peeper begreep de transferwens van Zoet deze zomer. "Die kun je, zeker als keeper, maken als je naar een buitenlandse competitie gaat in een van de grotere voetballanden", zegt hij in De Telegraaf. "Het moet een teleurstelling voor hem zijn geweest dat het niet zover is gekomen. Maar als ik zie hoe hij nu keept, dan gaat hij daar ongelooflijk professioneel mee om."

Wedden

Meer odds

Zoet hield PSV op de been tegen Feyenoord. "Hij heeft de hele ploeg overeind gehouden in de tweede helft, waarin PSV opeens geen schim meer was van de ploeg uit de eerste 45 minuten. (...) Ik denk dat ze bij PSV heel blij zijn dat ze hem nog een jaar hebben kunnen houden", aldus Peeper, die de verhalen over een gebrek aan uitstraling bij Zoet bestrijdt. "Onzin, het gaat erom dat hij ballen tegenhoudt, enorm belangrijk is voor PSV en punten pakt voor zijn ploeg. Dat doet hij allemaal."