Frustratie in Rotterdam: 'Ja, k*t... Dat is wel de goede omschrijving'

Frustratie in Rotterdam: 'Ja, k*t... Dat is wel de goede omschrijving'

18-09-2017 18:51
20

Feyenoord-back Kevin Diks baalde na afloop van de verloren kraker tegen PSV. Volgens Diks was Feyenoord de betere ploeg en heeft men de wedstrijd uit handen gegeven in de openingsfase, zo liet hij weten aan Voetbal International.

De van Fiorentina overgekomen rechtsback beleefde op zijn zachtst gezegd weinig plezier aan de eerste minuten, waarin Gastón Pereiro PSV op voorsprong schoot. "Ja, kut. Een beetje een slecht woord, maar wel de goede omschrijving. Of we overdonderd werden door het felle begin van PSV? Nee, ik denk het niet. Wij waren ook wel fel, alleen op een verkeerde manier", verwijst Diks naar de rode kaart voor ploeggenoot Steven Berghuis, waardoor Feyenoord met tien man verder moest.

"We hadden nog 88 minuten de tijd om het recht te trekken en dat had ook gemakkelijk gekund", vervolgt Diks. "We hadden alleen een beetje pech… Als die kans van Jens Toornstra erin ging, hadden wij misschien nog wel kunnen winnen." De rechtsback denkt echter niet dat de Rotterdammers veel last zullen hebben van de nederlaag. "Je zit met een zuur gevoel in de kleedkamer, maar ons vertrouwen is er echt niet minder op geworden. We hebben echt goed gespeeld in de tweede helft."

Lees ook: PSV klimt naar gedeelde koppositie door zege op tien man van Feyenoord