'Kan niet anders zeggen. Feyenoord is ook de grootste club uit Europa'

'Kan niet anders zeggen. Feyenoord is ook de grootste club uit Europa'

18-09-2017 21:02
75

Lex Immers koestert warme gevoelens voor Feyenoord. De middenvelder van ADO Den Haag is naar eigen zeggen niet leuk vertrokken uit Rotterdam, maar zit absoluut niet met wrok.

"Fantastisch. Echt fantastisch. Het is de mooiste en grootste club van Nederland", zegt hij tegen Recht uit Rotterdam van Harry Vermeegen. "Mijn hart ligt bij ADO, maar als je kijkt naar sfeer en supporters en alles wat eromheen leeft. Dat is niet te geloven. Ik kan niet anders zeggen dan dat het ook de grootste club uit Europa is. Bizar. Ik heb het echt super naar m'n zin gehad. Ik ben trots op mezelf dat ik vier jaar Feyenoord op mijn CV heeft staan."

Wedden

Meer odds

Immers vertrok in 2016 bij Feyenoord en volgens de middenvelder niet op de leukste manier. "Die mensen hebben vier jaar lang mijn salaris betaald. Daar moet je dan altijd respect voor hebben en houden, ondanks de manier waarop ik weg ben gegaan. Dat was een apart verhaal. Het zijn dingen die kunnen gebeuren. In de voetballerij moet je altijd met elkaar blijven communiceren. Dat is niet altijd gebeurd. Of het me nog dwarszit? Nee, niet meer. Maar op dat moment wel. Een paar dagen na mijn vertrek was ik het al vergeten. Dan blijven de positieve en mooie dingen hangen."