Mulder gelooft in 'nieuwe Janssen': 'Echte goalgetter, jongen met geweldige drive'

Mulder gelooft in 'nieuwe Janssen': 'Echte goalgetter, jongen met geweldige drive'

19-09-2017 07:33
15

Youri Mulder gelooft in de kwaliteiten van FC Twente-spits Tom Boere. De analist van Ziggo Sport durft in De Telegraaf zelfs een vergelijking te maken met Vincent Janssen. 

Afgelopen seizoen maakte Boere namens FC Oss 33 goals in de Jupiler League. Nu mag de goalgetter het namens Twente laten zien op het hoogste niveau. "Natuurlijk is de stap groot van de Jupiler League naar de Eredivisie, al ging ik toentertijd van de derde klasse amateurs naar FC Twente, maar ik vind dat hij net als Vincent Janssen de kwaliteiten heeft om die te zetten", aldus Mulder.

Wedden

Meer odds

"Voor echte goalgetters is die aanpassing ook wat makkelijker, omdat het in essentie op alle niveaus om hetzelfde kunstje gaat", vervolgt de oud-international. Hij denkt dat Boere een succes kan worden. 

"Ik vind Boere zeker wat hebben. Hij is een echte goalgetter en een jongen met een geweldige drive. Ik heb op MyScout een keer al zijn doelpunten bekeken en dat beviel me wel. Hij is clean in de afwerking. Boere is geen spits die erop los ramt, maar een jongen die iets in zijn hoofd heeft en de kwaliteiten heeft om dat ook uit te voeren."