Van Bronckhorst vol vertrouwen bij Feyenoord: Een goeie loting voor ons

Van Bronckhorst vol vertrouwen bij Feyenoord: "Een goeie loting voor ons"

19-09-2017 10:25
23

Giovanni van Bronckhorst werkt met veel vertrouwen toe naar de bekerwedstrijd van Feyenoord tegen ADO Den Haag. Woensdag nemen de twee eredivisionisten het tegen elkaar op.

De spelers van Feyenoord voelen zich na de 1-0 nederlaag bij PSV de morele winnaar, stelt Van Bronckhorst. "Als je in de tweede helft met een man minder zo kan domineren aan de bal, dan geeft dat heel veel vertrouwen", zegt de trainer tegen Feyenoord TV.

"Je ziet ook dat we echt een team worden, zeker in de tweede helft toen we met een man minder speelden. Dat gevoel overheerste ook na afloop, zowel bij mij als de spelers. We waren niet de winnaar qua punten, maar ik vond ons uitstekend spelen. Tegen Manchester City verloren we kansloos; nu verloren we ook, maar waren we de betere ploeg. Dat geeft vertrouwen richting de komende wedstrijden."

Woensdagavond wacht ADO Den Haag in de eerste ronde van de KNVB Beker. Van Bronckhorst: "Een goeie loting voor ons, omdat we thuis spelen. Avondwedstrijden geven altijd een net iets specialer gevoel, zeker thuis. Voor ons is het zaak om het verlies van afgelopen week om te zetten in een winstpartij. Zeker omdat de beker de snelste weg is naar een prijs."