'Neymar slaat met vuist op tafel en eist vertrek van concurrent Cavani'

'Neymar slaat met vuist op tafel en eist vertrek van concurrent Cavani'

19-09-2017 14:27
124

Neymar heeft bij de leiding van Paris Saint-Germain aangedrongen op het vertrek van Edinson Cavani. Afgelopen week kregen de aanvallers uit Brazilië en Uruguay het met elkaar aan de stok. De situatie lijkt nu volledig te escaleren, als we het Spaanse Sport mogen geloven. 

De sportkrant schrijft dinsdag dat Neymar een flinke vinger in de pap heeft bij PSG. De duurste speler ter wereld wordt gesteund door alle Braziliaanse spelers bij de club en ook Kylian Mbappé staat schijnbaar aan de zijde van de international. Neymar vindt dat er bij PSG geen ruimte is voor twee kapiteins op één schip. Het zou beter zijn wanneer Cavani, die vorig seizoen aan de lopende band scoorde in de Ligue 1, verkocht wordt. 

Neymar heeft zijn mening inmiddels kenbaar gemaakt aan de steenrijke eigenaren van PSG. Zij hebben in de ogen van de Braziliaan nu twee opties: óf Cavani in januari al van de hand doen, of hem aan het einde van het seizoen in de etalage zetten. Pijnlijk voor PSG: enkele maanden geleden verlengde de dertigjarige spits zijn contract tot medio 2020. 

Lees ook: 'Explosiegevaar bij PSG: Neymar en Cavani bijna op de vuist in kleedkamer'