Palace wint eerste duel na De Boer-ontslag, Liverpool en Stam uitgeschakeld

Palace wint eerste duel na De Boer-ontslag, Liverpool en Stam uitgeschakeld

19-09-2017 22:39
35

Voor Liverpool is het toernooi om de League Cup snel ten einde gekomen. De ploeg van Jürgen Klopp verloor, met Georginio Wijnaldum in de basis, met 2-0 op bezoek bij Leicester City.

Beide goals vielen in het laatste halfuur van de wedstrijd. Shinji Okazaki was verantwoordelijk voor de openingstreffer en Islam Slimani tekende ruim tien minuten voor tijd voor de beslissing.

Wedden

Meer odds

Crystal Palace won zijn eerste wedstrijd sinds het ontslag van Frank de Boer. Huddersfield Town werd in eigen huis met 1-0 verslagen door een doelpunt van Bakary Sako na dertien minuten. Jaïro Riedewald begon in de basis, evenals Patrick van Aanholt. Crystal Palace speelde niet met zijn sterkste team.

Tottenham Hotspur boekte, met Michel Vorm op goal, een plek in de volgende ronde door een 1-0 zege op Barnsley (goal Dele Alli). Het Reading van Jaap Stam ging met 0-2 ten onder tegen Swansea City. Stoke City ging met Nederlander Bruno Martins Indi in de basis met 2-0 onderuit op bezoek bij Champions League-club Bristol City.

Overige uitslagen:
Aston Villa - Middlesbrough 0-2
Brentford - Norwich City 1-3
West Ham United - Bolton Wanderers 3-0