Van Bronckhorst lost Berghuis-probleem op met echte buitenspeler: twee opties

Van Bronckhorst lost Berghuis-probleem op met echte buitenspeler: twee opties

22-09-2017 14:58
14

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst probeert een tegenstander te zoeken voor de beloften, zodat het herstel van Sven van Beek en Bart Nieuwkoop versneld kan worden. In dat oefenduel kunnen de twee revaliderende verdedigers dan hun rentree maken.

"We proberen een oefenduel te regelen voor tweede elftal om Van Beek en Nieuwkoop weer ritme op te laten doen", zei Van Bronckhorst vrijdag volgens RTV Rijnmond op de persconferentie. In het duel met NAC beschikt Gio niet over Nicolai Jörgensen, Kenneth Vermeer en de geschorste Steven Berghuis. De coach zal een echte buitenspeler als vervanger opstellen: Bilal Basacikoglu en Sam Larsson zijn daarbij de opties. Jens Toornstra lijkt daar niet in aanmerking voor te komen.

Wedden

Meer odds

Van Bronckhorst reageerde ook op de loting in het bekertoernooi. Feyenoord treft daarin amateurclub Swift. "Ik ben blij dat we weer een keer een amateurclub loten. Dat biedt de kans om wat spelers rust te geven. De laatste keer was onder Fred Rutten, tegen Hoek. Toen ben ik nog gaan scouten bij Deltasport-Hoek."