Spelersrapport: een onvoldoende, Locadia en Lozano bezorgen Utrecht nachtmerrie

Spelersrapport: een onvoldoende, Locadia en Lozano bezorgen Utrecht nachtmerrie

24-09-2017 14:35
cw
Emile van de Sande

Jürgen Locadia was zondagmiddag de grote man van PSV op bezoek bij FC Utrecht. De ploeg van Phillip Cocu won met 1-7 en dat levert mooie cijfers op. Check het spelersrapport!

Jeroen Zoet - 7: Redde halverwege de eerste helft knap op een inzet van Van der Streek. Zat eerder wel in de goede hoek, maar kon de penalty van Labyad niet keren. Al met al opnieuw een goede wedstrijd van Zoet!

Santiago Arias - 7: Arias hield zich ook tegen Utrecht moeiteloos staande. De Colombiaan is hard op weg om de Eredivisie te ontgroeien.

Nicolas Isimat-Mirin - 5: De Fransman gaf op domme wijze een penalty weg, die werd benut door Labyad. Weinig overtuigend optreden van Isimat-Mirin, die ook nog een gele kaart pakte.

Daniel Schwaab – 6,5: De Duitser kreeg weer een kans van Cocu en voerde zijn taken prima uit. Op een aantal momenten na hield PSV het goed dicht achterin. 

Joshua Brenet - 7: Ook Brenet kreeg een nieuwe kans en die greep hij. De snelle back bleef goed overeind en bewees zijn vormcrisis te hebben overwonnen. 

Derrick Luckassen – 7,5: Speelde als defensieve middenvelder maar liet al snel zien ook offensief van waarde te kunnen zijn. Gaf een prachtige steekbal op Lozano, waar de 0-1 uit voortkwam.

Jorrit Hendrix - 7: Hendrix zorgde voor balans op het middenveld. De Limburger speelde een prima pot. 

Marco van Ginkel - 7: De aanvoerder van PSV heerste op het middenveld en pakte vanaf de strafschopstip ook nog een doelpunt mee. 

Gaston Pereiro - 6: Miste wat scherpte. Het duurde af en toe net iets te lang bij de Uruguayaan. 

Hirving Lozano – 7,5: Faalde oog in oog met Jensen maar had geluk dat Locadia de rebound benutte. Aan het eind van de eerste helft pakte hij alsnog zijn doelpunt mee op aangeven van Locadia. Samen met Locadia bezorgde hij de defensie van de Domstedelingen een vreselijke middag.

Jürgen Locadia – 9: Locadia was simpelweg niet te stoppen zondagmiddag. Met vier doelpunten en een assist was hij van onschatbare waarde voor de Eindhovenaren. 

Wissels
Pablo Rosario - : Speelde te kort voor een beoordeling.

Bart Ramselaar - : Speelde te kort voor een beoordeling.

Steven Bergwijn - : Speelde te kort voor een beoordeling, ondanks zijn weergaloze goal.