Ajax krijgt volle laag van eigen fans na 'lullig' Serero-afscheid: 'Schaamteloos!'

Ajax krijgt volle laag van eigen fans na 'lullig' Serero-afscheid: 'Schaamteloos!'

24-09-2017 20:56
93

Een groot aantal Ajax-fans vindt het schandalig hoe er zondag afscheid is genomen van Thulani Serero. Dat blijkt wel uit de reacties op een foto die op het Twitter-account van de Amsterdamse topclub verscheen. 

Serero (27) stond tussen 2011 en 2017 onder contract bij Ajax. Afgelopen zomer verkaste hij transfervrij naar Vitesse. Zondag speelden Ajax en Vitesse tegen elkaar. Na afloop kreeg Serero in de catacomben een presentje van assistent-trainer Hennie Spijkerman. De supporters van Ajax vinden dat niet sjiek. 

'Jarenlang veel toegevoegd, schandalig behandeld en alsnog nooit klagen.Verdient zo'n jongen niet een mooier afscheid dan een lullig fotootje?', schrijft iemand. '6 jr onder contract, 88 wedstrijden gespeeld en dan wacht je met afscheid nemen tot ie met zijn nieuwe club naar je toe komt. Schande!', voegt een andere Ajacied daar aan toe. 

Een andere reactie: 'Schaamteloos! Sterkdragers als Serero verdienen een podium voor afscheid. Bij zijn wissel ook een laf applausje. Ongelofelijk!'