Klaassen: 'Daar ga ik geen afspraken over maken. Ik denk dat iedereen dat weet'

Klaassen: 'Daar ga ik geen afspraken over maken. Ik denk dat iedereen dat weet'

24-09-2017 21:58
26

Na zijn zomertransfer naar Everton voor pakweg 32 miljoen euro kreeg Davy Klaassen zondagmiddag zijn officiële afscheid in Amsterdam. De Oranje-international vond de manier waarop de Ajax-fans hem uitzwaaiden erg mooi. 

"Dat ze dat voor mij willen doen, dat doet me wel heel veel. Dat voelde ik al in de tijd dat ik hier speelde, die waardering. Geweldig", aldus Klaassen voor de camera van Ajax TV. Hij mist z'n oude club wel een beetje. "Het is allemaal weer anders. Met een paar jongens heb ik nog wel contact. Je probeert zo veel mogelijk contact te houden en betrokken te zijn."

De middenvelder zag Ajax ploeteren tegen Vitesse, dat met 2-1 won in de Johan Cruijf Arena. Klaassen ziet overeenkomsten met het afgelopen seizoen onder Peter Bosz. "Dat ging ook niet lekker, maar we weten uiteindelijk wat daar is gebeurd. Daar hoop ik dit seizoen zeker weer op."

Klaassen laat overigens in het midden of hij ooit terugkeert in het rood-wit. "Daar ga ik geen afspraken over maken. Ik denk dat iedereen weet dat ik mijn hele leven Ajacied zal zijn. Of ik later terugkom bij Ajax, dat weet ik niet. Maar de liefde zal er altijd zijn." 

Lees ook: Pijnlijk Klaassen-afscheid na ontluisterend optreden: "Blijf de jongens steunen"