'Als er twee basisspelers wegvallen zakt het niveau van Feyenoord ver terug'

'Als er twee basisspelers wegvallen zakt het niveau van Feyenoord ver terug'

25-09-2017 10:55
cw
2

Feyenoord leed zaterdagavond in de thuiswedstrijd een even onverwachte als ontluisterende 0-2 nederlaag tegen NAC Breda. De Rotterdammers nemen het deze week in het kader van de Champions League op tegen Napoli, en de kranten zien weinig reden tot optimisme.

'Duidelijk is dat het niveau van Feyenoord ver terugzakt als er meer dan twee basisspelers wegvallen. De Rotterdammers zijn alleen in staat top te presteren als de eerste elf op het veld staan. Eén wisseltje kan nog, bij twee vervangers wordt het al penibel en met drie man uit de tweede keus is alle swing uit het elftal', aldus De Telegraaf.

'Bibberend op weg naar Italië', zo kopt het Algemeen Dagblad. 'Met angst en beven stapt de selectie van Feyenoord vandaag in het vliegtuig naar Napels. Het verlies tegen NAC brengt een crisissfeer dichtbij', zo vervolgt de krant.

De Volkskrant vat de zaterdagavond in de Kuip als volgt samen: 'Een jong en enthousiast spelend NAC, nog maar net terug in de eredivisie, legde pijnlijk de vinger op de zwakke plekken van de landskampioen. Feyenoord is van zijn roze wolk gedonderd en moet aan de bak, meteen dinsdag al tegen Napoli.'