Utrecht door het stof: 'De beelden liegen niet, dat zijn geen fijne besprekingen'

Utrecht door het stof: 'De beelden liegen niet, dat zijn geen fijne besprekingen'

25-09-2017 16:36
7

FC Utrecht moet scherven rapen na de 1-7 oorwassing tegen PSV. Mark van der Maarel rekent zich de zware nederlaag ook zelf aan, nadat de Domstedelingen in de eerste helft nog goed partij hadden geboden.

"Ik heb weinig kunnen slapen, dit zijn niet de fijnste dagen. Je ligt te malen, speelt de wedstrijd nog een paar keer opnieuw. Dat zijn geen fijne gedachtes om mee in slaap te vallen", aldus Van der Maarel tegen FOX Sports. "Je gaat bij jezelf te rade waar het mis is gegaan. Daar praat je ook over. Daarbij kun je elkaar de waarheid vertellen. Dat moet ook. Anders blijven dingen sudderen."

De spelers van FC Utrecht wacht al met al een pittige nabespreking. "De beelden liegen niet. Dat zijn wel confronterende besprekingen. Maar uiteindelijk wel prettige besprekingen", stelt Van der Maarel, die vindt dat de Domstedelingen aanvankelijk nog goed partij boden. "Het eerste uur deden we het goed. We waren zelfs gelijkwaardig en kregen kansen op meer."

"Maar wat we na de 1-4 deden, was echt heel slecht", vervolgt de verdediger. "Dat mag ons nooit overkomen. Dat mag je de jongens aanrekenen die in het veld staan. Mij dus ook. Ook ik heb verzaakt. Winnen en verliezen doen we met z'n allen. We moeten in de spiegel kijken en zorgen dat dit ons nooit meer gebeurt."