'Van Bronckhorst heeft pijnlijke les geleerd en verwijst Kramer naar bank'

'Van Bronckhorst heeft pijnlijke les geleerd en verwijst Kramer naar bank'

26-09-2017 07:31
30

Michiel Kramer moet dinsdagavond op de bank plaatsnemen wanneer Feyenoord begint aan het uitduel met SSC Napoli. Volgens het Algemeen Dagblad wordt Kramer slachtoffer van een aangepaste formatie. 

Eerder schreef De Telegraaf al dat Kramer niet in de basis zal beginnen tegen Napoli. Volgens het AD gaat Giovanni van Bronckhorst aantreden met een 4-4-2-formatie. Door afwezigheid van de langdurig geblesseerde Eric Botteghin heeft Jeremiah St. Juste vermoedelijk een basisplaats. Ook Sofyan Amrabat mag naar alle waarschijnlijkheid in de basis beginnen, nu er een extra plek op het middenveld is vrijgekomen. 

Wedden

Meer odds

Jean-Paul Boëtius en Steven Berghuis zullen de tweemans voorhoede vormen, waardoor Kramer naar de bank verwezen wordt. Daarmee lijkt Van Bronckhorst zijn les te hebben geleerd. In De Kuip ging Feyenoord twee weken geleden kansloos onderuit tegen Manchester City in een 4-3-3-formatie. Napoli - Feyenoord begint dinsdag om 20.45 uur.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Jones; Haps, Van der Heijden, St. Juste, Diks; Vilhena, El Ahmadi, Amrabat, Toornstra; Boëtius, Berghuis.