Van der Heijden steeds overgeslagen bij Feyenoord: 'Misschien moet ik het zeggen'

Van der Heijden steeds overgeslagen bij Feyenoord: 'Misschien moet ik het zeggen'

26-09-2017 13:26
31

Jan-Arie van der Heijden zou graag een keer een vrije trap willen nemen bij Feyenoord. Dat zegt de verdediger in gesprek met Voetbal International. In zijn jaren bij Vitesse bewees Van der Heijden dat hij een uitstekende trap in zijn linkerbeen heeft. Bij de kampioen van Nederland komt hij echter nooit aan de beurt wanneer de bal op een kansrijke positie klaarligt. 

"Zoiets moet je ook afdwingen. We hebben met jongens als Tonny Vilhena, Jens Toornstra en Steven Berghuis genoeg spelers die een goede vrije trap kunnen nemen", aldus Van der Heijden. Hij heeft zichzelf nog nooit opgeworpen bij de technische staf, zegt de stopper. 

"Ik ben niet zo. Ik vind het veel makkelijker voor anderen op te komen dan voor mezelf. Ik laat het liever zien op het veld. Maar oké, ik zou ze wel graag willen nemen, misschien moet ik het wel een keer zeggen", vervolgt Van der Heijden.

"Toevallig zijn we er wel mee bezig. We trainen nu een paar keer per week met Roy Makaay, Jean-Paul van Gastel en de trainer. Die kunnen dat zelf ook goed, dacht ik zo. Ik denk dat we dit seizoen die paar gratis goals er wel bij gaan pakken."