Feyenoord ziet ziekenboeg verder volstromen in Napels: Ze vallen bij bosjes om

Feyenoord ziet ziekenboeg verder volstromen in Napels: "Ze vallen bij bosjes om"

27-09-2017 07:54
39

Jens Toornstra ervaart de Champions League vooralsnog als een harde leerschool. De middenvelder zag Feyenoord tegen Napoli (3-1) dezelfde fouten maken als eerder in het duel met Manchester City.

De Rotterdammers kwamen weer vroeg op achterstand en gingen ook in Stadio San Paolo ten onder aan persoonlijke fouten. "Dat mogen we onszelf aanrekenen", zegt Toornstra in het Algemeen Dagblad. "We spelen best wel aardig mee, maar die fouten moeten er echt uit. Anders gaan we geen wedstrijd winnen op dit niveau."

"We spelen tegen de grootste ploegen van de wereld. Het is leuk je daarmee te meten, maar je wil ook resultaat boeken", vervolgt Toornstra. "Heel frustrerend dat dit niet lukt. Het is tot nu toe een harde leerschool, die Champions League. Maar toch geeft deze wedstrijd wel iets meer aanknopingspunten. Tegen City hebben we nul kansen gehad, nu kregen we na rust toch een paar goede mogelijkheden. Maar die moet je dan wel maken, zoals ook die pingel van mij."

Feyenoord zit in de hoek waar de klappen vallen, ziet Toornstra. De ziekenboeg werd dinsdag al voor de wedstrijd verder gevuld met Michiel Kramer en Jan-Arie van der Heijden. "Ze vallen bij bosjes om, terwijl we iedereen juist keihard nodig hebben." De Rotterdammers verloren nu vier van hun laatste vijf duels. Zondag wacht AZ. "Met de jongens die we nog over hebben, moeten we er staan."