'Jaloerse Ronaldo legt salariseisen neer bij Real: net zoveel als Messi en Neymar'

'Jaloerse Ronaldo legt salariseisen neer bij Real: net zoveel als Messi en Neymar'

28-09-2017 16:33
33

Cristiano Ronaldo eist dat Real Madrid zijn contract opwaardeert en hem méér gaat betalen. De Spaanse sportkrant Marca schrijf dat deze week. De 32-jarige superster van Real wil minstens zoveel verdienen als Lionel Messi en Neymar. 

De huidige verbintenis van Ronaldo loopt tot 2021. De Portugees wil graag verlengen, zodat het voor de buitenwereld duidelijk is dat hij géén plannen heeft om te vertrekken en zijn carrière zal afsluiten in Madrid. De goalgetter heeft bij de clubleiding aangegeven dat hij méér salaris wil. Momenteel strijkt Ronaldo ongeveer 21 miljoen euro netto per seizoen op. 

Wedden

Meer odds

Dat bedrag moet omhoog gekrikt worden naar 25 miljoen netto per jaar, weet Marca. Dan zou zijn inkomen ongeveer gelijk zijn aan dat van Messi (FC Barcelona) en Neymar (Paris Saint-Germain). Liefst wil Ronaldo eigenlijk nog iets meer verdienen.

Vooralsnog is De Koninklijke niet bereid om de exorbitante eisen van de superster in te willigen. De kans bestaat nu dat Ronaldo níet zal bijtekenen. In de zomer zal er dan ongetwijfeld weer speculatie ontstaan over een mogelijke transfer naar de Premier League.