Real Madrid kondigt nóg een contractverlenging aan: 'clausule van 700 miljoen'

Real Madrid kondigt nóg een contractverlenging aan: 'clausule van 700 miljoen'

28-09-2017 18:30
14

Real Madrid heeft de tweede grote contractverlenging op een dag aangekondigd. Ook het doorgebroken supertalent Marco Asensio blijft nog jaren in de Spaanse hoofdstad, nadat eerder donderdag Raphaël Varane al zijn handtekening onder een nieuwe verbintenis zette.

Asensio ligt nu tot de zomer van 2023 vast. De 21-jarige aanvaller ontwikkelde zich het afgelopen jaar stormachtig. Het heeft Real doen besluiten zijn huidige contract, dat doorliep tot medio 2022, met een jaar te verlengen. Volgens Spaanse media is in de deal een transferclausule van liefst 700 miljoen euro opgenomen.

Asensio speelde tot dusver 48 officiële duels voor de Koninklijke, waarin hij veertien keer scoorde. Het Spaanse supertalent scoorde bij zijn Real-debuut in de Europese Super Cup, Champions League, La Liga, Spaanse beker en de Spaanse Super Cup. Vrijdagmiddag zal Asensio zijn nieuwe verbintenis ondertekenen.

Varane zette donderdag al zijn krabbel. Ook Isco, Karim Benzema, Dani Carvajal en Marcelo verlengden onlangs hun contract.