Breaking news

TyC Sports heeft sensationeel Senesi-nieuws: Feyenoorder gevolgd door Real Madrid

Pasveer over vreemd moment: Dat is apart. Ik heb het nog niet vaak meegemaakt

Pasveer over vreemd moment: "Dat is apart. Ik heb het nog niet vaak meegemaakt"

Gepubliceerd: donderdag 28 september 2017 om 22:38do 28-09-2017 om 22:38

Volgens Remko Pasveer was het duel tussen Vitesse en OGC Nice een duel tussen jongens en mannen. De Arnhemmers gingen in Frankrijk kansloos met 3-0 onderuit.

"Als je ziet hoe makkelijk zij spelen, dan zie je dat ze veel klasse hebben", zegt Pasveer tegen FOX Sports. "Als je vlak voor rust 2-0 tegen krijgt, weet je dat je het Europees gezien lastig krijgt. Anders ga je maar met 1-0 de kleedkamer in en liggen er nog dingen open. Als je dan een goal maakt, moeten zij ook weer reageren. Bij 2-0 is het Europees gezien lastig om wat voor elkaar te krijgen."

Pasveer houdt een zuur gevoel over aan het duel met de Fransen vanwege de thuiswedstrijd tegen SS Lazio van twee weken geleden. De Arnhemmers verloren thuis met 2-3, maar hadden wellicht recht op meer. "In deze wedstrijd moet je geluk hebben dat je nog 2-1 maakt. Uiteindelijk hebben we wat kansen gehad en moeten we ook reëel zijn. Zij hebben ons laten voetballen. In de omschakeling vlogen ze er dan uit. Dat kunnen zij goed. Wat dat betreft heb ik een ander gevoel dan na Lazio."

In de tweede helft stond Pasveer raar te kijken toen ineens het licht uitviel in het stadion van Nice. "Ja, wat donker ineens. Dat is apart. Ik heb het nog niet vaak meegemaakt. Ik ging er vanuit dat het wel goed zou komen. Gelukkig hebben we het uit kunnen spelen."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws