Transfer naar FC Utrecht ging niet door: 'Was goede stap voor mij geweest'

Transfer naar FC Utrecht ging niet door: 'Was goede stap voor mij geweest'

29-09-2017 09:41
19

Joey Pelupessy vindt het jammer dat een zomerse transfer naar FC Utrecht niet is doorgegaan. De club toonde interesse in de middenvelder van Heracles Almelo, maar kon geen akkoord bereiken over de transfersom.

"In mijn ogen was dat een goede stap voor mij geweest", zegt Pelupessy in het Algemeen Dagblad. "Als zo'n kans komt, wil je die pakken. Maar de clubs zijn er niet uitgekomen en dat moet je dan accepteren. Het is voor mij niet slecht om hier nog een seizoen te spelen. Na het vertrek van Thomas Bruns (naar Vitesse, red.) ben ik aanvoerder geworden. De club heeft veel vertrouwen in mij en andersom ook. Ik ben dankbaar dat ik die waardering heb gekregen."

Heracles-trainer John Stegeman zal geen nacht slaap hebben verloren van de afgeketste transfer. Hij is blij dat hij nog steeds kan beschikken over Pelupessy. "Joey is een heel waardevolle speler voor dit team en die moet je niet voor een appel en een ei laten gaan. We hebben heel veel jongens die heel goed aan de bal zijn, maar je hebt ook balafpakkers nodig, spelers die tijdens de wedstrijd opstaan. Joey heeft een ijzeren wil om te winnen en doet er altijd alles aan."