Keizer gooit knuppel in hoenderhok: twee directe versterkingen voor Ajax

Keizer gooit knuppel in hoenderhok: twee directe versterkingen voor Ajax

29-09-2017 15:16
115

Marcel Keizer gooit de knuppel in het hoenderhok bij Ajax. De trainer rekent erop dat directeur spelersbeleid Marc Overmars in de winterstop twee directe versterkingen naar Amsterdam haalt.

Ajax liet dit seizoen al acht punten liggen in de Eredivisie, waardoor het crisis is in Amsterdam. Om het tij te keren verwacht Keizer na de eerste seizoenshelft vers bloed. Hij hoopt volgens De Telegraaf, Voetbal International en het Algemeen Dagblad op twee versterkingen die direct inzetbaar zijn voor de hoofdmacht.

"Ik wil er in de winterstop spelers bij. Hoeveel? Nou, ik was tevreden geweest als we er in de zomerstop nog twee spelers bij hadden gekregen. En dan bedoel ik twee goede spelers, in de zin van dat ze niet hoeven te wennen", vertelt Keizer aan De Telegraaf.

De Ajax-trainer reageerde bij FOX Sports bevestigend op de stelling dat de selectie van Ajax niet sterker is geworden. "Deze selectie kan zeker beter, maar maar ik ben het wel met je eens dat 'ie niet sterker is geworden", verklaart hij. In gesprek met VI zegt Keizer ook op twee versterkingen te hopen: "Maar wel spelers die gelijk een meerwaarde hebben."

Met Maximilian Wöber, Luis Orejuela, Dennis Johnsen, Siem de Jong, Benjamin van Leer, Klaas-Jan Huntelaar en Kostas Lamprou haalde Ajax afgelopen zomer zeven spelers naar Amsterdam, maar alleen Huntelaar staat op dit moment in de basis.