ADO verrast en boekt dankzij goudhaantje Beugelsdijk zege in Breda

ADO verrast en boekt dankzij goudhaantje Beugelsdijk zege in Breda

30-09-2017 20:22
27

Dankzij een late treffer van Tom Beugelsdijk heeft ADO Den Haag zaterdagavond een belangrijke zege geboekt op NAC Breda. De verdediger van de gasten tekende in de tachtigste minuut voor het enige doelpunt in het Rat Verlegh Stadion. 

De clash tussen NAC en ADO was niet hoogstand. Voor de pauze was de beste kans voor de thuisploeg. Eerst raakte Mo El Allouchi zowel de paal als de lat, daarna schoot ook Giovanni Korte tegen de paal aan. Aan de andere kant van het veld werd een mooi schot van Lex Immers gekeerd.

Voor het oog van de enthousiaste fans ging NAC na de pauze hartstochtelijk op zoek naar de 1-0. De gasten werden echter gevaarlijk. Erik Falkenburg raakte eerst nog de lat na een corner, even later schoot Beugelsdijk wél knap raak bij de tweede paal. Het slotoffensief van NAC leverde geen gelijkmaker meer op. 

ADO staat nu op tien punten uit zeven competitieduels. De ploeg van Fons Groenendijk maakt een sprongetje op de ranglijst en staat nu op de achtste plek. NAC heeft 7 uit 7 en staat op de dertiende plaats.